Previous Next

Korizmena duhovna obnova župe

Od petka, 20.04., do nedjelje, 22.04., u našoj se župi održala duhovna obnova pod vodstvom p. Marka Glogovića. Duhovna obnova započela je u petak nagovorom u 17:00 sati, nakon kojeg je uslijedila sveta misa, te potom bolesničko pomazanje. U subotu se održao program za djecu i mlade u gimnaziji Misionara Srca Isusova u Salzburgu.

Susret s djecom započeo je katehezom p. Marka Glogovića u 09:30 sati, zatim je pod vodstvom p. Marka Stipetića održana radionica u kojoj su djeca izradila plakate na temu uskrsnuća. Nakon ručka, popodne je ispunio sportski program. U subotu navečer duhovna obnova u crkvi nastavila se klanjanjem pred Presvetim koje je započelo u 19:30 sati.

Klanjanje je glazbeno animirao sastav Emanuel iz Velike Gorice. Posljednjeg dana, u nedjelju, duhovnu obnovu smo zaključili svetom misom u 11:00 sati, ponovno uz glazbenu pratnju sastava Emanuel. P. Marku Glogoviću zahvaljujemo na svim upućenim poticajima, grupi Emanuel hvala na predivnoj glazbi, a posebna zahvala našem p. Marku Stipetiću i bogoslovu Denisu na pomoći kod programa za djecu i mlade.